HTML

A legtitkosabb EPF információk!

Ez az oldal a club penguin-ban található EPF-ről szól (Elite Penguin Force).

Friss topikok

Linkblog

Herbert keresése

2012.03.19. 18:33 Tamas972

 Sziasztok pingvinek!

 

Ügyebár azt mindannyian tudjuk, hogy Herbert 2012 Január 28.ka körül kiszabadult a hibernálásból. (Ekkor egy időben a sziget félig meddig elsüllyedt lehet, hogy ez egy elterelő hadművelet volt?) Ezután megkezdtük keresését.

 

Először Gery arra gondolt, hogy nagyon éhesen ébredt fel és emiatt pizzát rendelt. Le ellenőriztük, és így volt. De ennek a 100 pizzának csak a fele (50) volt vegetáriánus pizza a másik meg tengeri gyümölcsök pizza volt. Ezt Herbert soha nem enné meg.(Lehet, hogy más jeges medvék is vele voltak akkor? Vagy elképzelhetőbb, hogy rákok nem tudjuk.)

 

 

2.Próbálkozás Migator 

 

A híres kapitány Rockhopper hajója a Migator meghibásodott 2012 március 1.én.Gery szerint: Nem volt ez a hiba a legelejétől benne a rendszerben. De Jet Pack Guy megfigyelése alatt tartotta a hajót, és szerinte Herbert nem kerülhetett fel rá.

 

 

 

Így hát a Herbert utáni kutatás kudarcba fulladt. Ezt a bejegyzést azért osztotam meg, hogy segítsen nektek saját teóriákat felállítani, és remélem megosztjátok velem is ;)

Sok szerencsét -Tamas972

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://epftippektrukkok.blog.hu/api/trackback/id/tr494326371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása